GÜMÜŞHANE / KELKİT - Behiye Mustafa Doğan Ortaokulu

Futsal Bölge Birinciliği

Behiye Mustafa Doğan Ortaokulu başarıyı gelenek haline getirdi.

Okulumuz Kasım ayında yapılan TEOG sınavındaki büyük başarısının ardından yapılan sportif müsabakalarda; kros yarışmasında il birinciliği, voleybol kızlar il ikinciliği, futbol erkekler il ikinciliği, futsal erkekler il birinciliği elde etmişti.

Bu kez başarı Türkiye Futsal şampiyonasından geldi;

Türkiye futsal şampiyonasında Behiye Mustafa Doğan Ortaokulu  futsal takımı il birinciliğinden sonra Gümüşhane´yi temsilen Erzincanda yapılan bölge maçlarına katılmaya hak kazandı. Takımımız orada da güzel futbolu ile adından söz ettirdi.

Muş temsilcisini  4-1, Elazığ temsilcisini 7-2 ve Giresun Temsilcisini de 4-3 yenerek grup birincisi oldu. Türkiye Futsal Şampiyonası Yarı Finallerine katılacak olan Behiye Mustafa Doğan Ortaokulu takımını, Beden Eğitim Öğretmeni Yunus Bilgin TOKGÖZ´ü  ve bu başarıda emeği geçen okul yönetimini gönülden tebrik ediyoruz.

Yayın: 07.04.2016 - Güncelleme: 28.04.2022 10:51 - Görüntülenme: 1207