GÜMÜŞHANE / KELKİT - Behiye Mustafa Doğan Ortaokulu

Hoş geldiniz!

; 8, 9 ve 10. sınıf öğrencileri için Türkçe, matematik ve fen bilimleri alanlarında açık uçlu, çoktan seçmeli, doğru-yanlış, cümle seçimi, açılır menü, sürükle bırak ve çoklu seçim gibi farklı türlerde çalışma sorularını içeren, öğrencilerimizin gerçek yaşam durumlarını görmesini sağlayan simülasyonlar ile zenginleştirilmiş bir test ortamıdır.

Tem

2020-2021 Eğitim Öğretim yılında büyük bir özveri ile çalışan öğrencilerimiz bunun karşılığını aldı. Bu büyük başarıda emeği olan başta öğretmenlerimiz olmak üzere rehberlik servisine, okul idaresine ve velilerimize teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimize bundan sonraki öğrenim hayatlarında başarılar diliyoruz.

Tem

2018-2019 Eğitim Öğretim yılında büyük bir özveri ile çalışan öğrencilerimiz bunun karşılığını aldı. Bu büyük başarıda emeği olan başta öğretmenlerimiz olmak üzere rehberlik servisine, okul idaresine ve velilerimize teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimize bundan sonraki öğrenim hayatlarında başarılar diliyoruz.

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF´İ ANMA PROGRAMI

Ock

Kelkit Kaymakamı Sayın Aziz Onur AYDIN ve Kelkit Belediye Başkanı Sayın Ünal YILMAZ´ın katımı ile okulumuzda karne töreni yapıldı.

EKİM AYININ YILDIZLARI

OKULUMUZDA SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI

Ağu

2017-2018 Eğitim Öğretim yılında büyük bir özveri ile çalışan öğrencilerimiz bunun karşılığını aldı. Bu büyük başarıda emeği olan başta öğretmenlerimiz olmak üzere rehberlik servisine, okul idaresine ve velilerimize teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimize bundan sonraki öğrenim hayatlarında başarılar diliyoruz.

KÜTÜPHANELER HAFTASI

OKULUMUZDA SİVİL SAVUNMA EĞİTİMİ VERİLDİ