GÜMÜŞHANE / KELKİT - Behiye Mustafa Doğan Ortaokulu

Spor Faliyetleri

Nis

Ulusal Egemenlik Voleybol Turnuvasında Yıldız Erkek Voleybol Takımı Ve Yıldız Kızlar Voleybol Takımı Hiçbir Set Vermeden Bir Kez Daha İlçemizde Birinci Gelmiştir. Öğrencilerimizi Ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Yunus Bilgin Tokgöz' Ü Behiye Mustafa Doğan Okulu Adına Tebrik Ederiz.

Nis

Behiye Mustafa Doğan Ortaokulu başarıyı gelenek haline getirdi.

Şbt

İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen Masa Tenisi Turnuvasında İlçe Birincisi olan öğrencimiz Rabia KELEŞ ve İlçe Üçüncüsü olan öğrencimiz Sedanur KILIÇ ı bu başarı dolayısıyla tebrik ediyoruz.

Ock

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürülüğü tarafından düzenlenen Ortaokullar arası Futsal Turnuvasında rakiplerini yenerek İL BİRİNCİSİ olmuştur. Başta Beden Eğitimi Öğretmenimiz Yunus Bilgin TOKGÖZ olmak üzere öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı kutluyoruz.

Ara

Gümüşhane genelinde yapılan Yıldız Kızlar Voleybol takımımız Voleybol Turnuvasında il ikincisi olmuştur. Başarılarından dolayı beden eğitimi öğretmenimiz Yunus Bilgin TOKGÖZ ve sporcu öğrencilerimizi kutluyoruz.

Ara

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürülüğü tarafından düzenlenen Kros yarışmasında Erkeklerde Onur SÖYLEMEZ İl BİRiNCİ, Atakan DEMİR ise İl İKİNCİ olmuştur. Kızlarda ise İlayda ALBAYRAK İl ÜÇÜNCÜSÜ olmuştur. Öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Nis

Okulumuz bir çok sporsal faliyette olduğu gibi voleybolda başarılı olmuştur.

Nis

Okulumuz bir çok sporsal faliyette olduğu gibi voleybolda başarılı olmuştur.

Nis

Öğrencilerimiz İmam Hatip Ortaokulu ile yaptığı maçta 3-2 galip gelerek şampiyon olmuştur.